top of page
ernst van der lit

RACES
RECEPTEN 
&  RECLAME

Wat krijg je als je Formule 1, lekker eten en strak design in een blender gooit? Precies: Grand Prix Cuisine. Een kookboek dat niet alleen je smaakpapillen op scherp zet, maar je hele raceweekend naar een hoger niveau tilt. Twee jaar lang heb ik met de F1-kalender meegekookt, de keukens van de wereld afgestruind, gerechten getest, aangepast en geperfectioneerd. Waarom? Omdat een Grand Prix meer verdient dan een zak chips en een lauwe pils.

ERNST VAN DER LIT

F1-FAN / HOBBYKOK / ARTDIRECTOR

Mijn naam is Ernst. Racefanaat sinds ’98, keukenprins van kinds af aan en al bijna 15 jaar creatief brein bij De Handlangers. Combineer die drie en je krijgt Grand Prix Cuisine, een kookboek met gerechten die passen bij de F1-kalender.

Australië? Een stevig ontbijt voor die brute ochtendrace. Monaco? Luxe hapjes die net zo strak zijn als de pitstops daar. Bahrein en Azerbeidzjan? Exotische smaken die je verrassen. En Zandvoort? Gewoon een klassieke borrelplank met een koud biertje erbij. Geen gedoe, geen ingewikkelde ingrediënten (oké, soms even langs de Toko of Turkse supermarkt), maar vooral lekker eten dat je door de heldere instructies moeiteloos in elkaar draait.

Grand Prix Cuisine is nu verkrijgbaar. Zorg dat je niet misgrijpt en voortaan elke Formule 1 race beleeft met de smaken van de wereld.

Ernst
Formule 1 finish flag

VOLG ONS OP INSTAGRAM OF FACEBOOK

bottom of page